Collega's vertellen

CI-Engineer Milan
Ik ben een jaar werkzaam bij Vivera en recent overgestapt van Supply Planner naar Continuous Improvement Engineer.

Het afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan diverse projecten, waarbij ik trots ben op het verbeteren van de verpakkingsplanning en enthousiast ben over ons huidige project om productielijnen te verlengen.

Bij Vivera heerst een toegankelijke sfeer, en met onze verbetercultuur streven we ernaar het beste in iedereen naar boven te halen.

SHE-medewerker Sebnem
Wat Vivera echt bijzonder maakt, is de jonge en energieke sfeer, samen met de voortdurende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ben begonnen in de productie, maar door de kansen die Vivera biedt, heb ik mijn weg gevonden naar een boeiende rol op de SHE-afdeling.

Binnen Vivera is verveling zeldzaam, vooral met de fantastische collega’s waarmee ik samenwerk. Als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar groei en ontwikkeling centraal staan, dan is Vivera de plek voor jou!

Operator Gerko
Inmiddels ben ik 21 jaar werkzaam bij Vivera, momenteel als mengoperator bij de afdeling Processing. Een van de projecten waar ik het meest trots op ben is de opzet van een nieuwe lijn binnen Processing. Ik ben gevraagd om hieraan te werken en heb alle werkinstructies bedacht en uitgewerkt, aangezien ik ook fungeer als SOP-trainer.

Het werken bij Vivera heeft zowel mijn persoonlijke als professionele leven positief beïnvloed.

Ik geloof dat Vivera een bedrijf is dat een positieve impact heeft op de wereld, en ik ben blij dat ik daar ook mijn steentje aan bijdraag!

Productontwikkelaar Marlon
Sinds 2022 maak ik deel uit van het R&D team en mijn tijd hier heeft mijn professionele groei aanzienlijk beïnvloed.

Wat betreft de werkcultuur bij Vivera, bevind ik me in een leuk groot team. Collega’s zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, wat de sfeer heel open en behulpzaam maakt. Vivera is laagdrempelig, waardoor het eenvoudig is om verschillende afdelingen te benaderen met vragen.

Een hoogtepunt tijdens mijn tijd bij Vivera is mijn trots op de producten die na een ontwikkelingsfase worden geïntroduceerd bij klanten. Het is erg leuk om door de supermarkt te lopen en producten te zien waaraan ik heb bijgedragen!

Systeembeheerder Henk
Ik ben al 27 jaar met trots onderdeel van het Vivera-team, waarvan ik de afgelopen 24 jaar de functie van systeembeheerder vervul.

Een van de projecten waar ik bijzonder trots op ben, is de inrichting van de Windows Failover Cluster. Dit project omvatte drie HP servers en een geavanceerde storage-oplossing, wat mijn technische vaardigheden op de proef stelde en mijn bijdrage aan het team extra bevredigend maakte.

Mijn tijd bij Vivera heeft niet alleen mijn professionele vaardigheden versterkt, maar ook mijn persoonlijke leven. Enkele van mijn beste vrienden heb ik ontmoet op de werkvloer.

QC-voorman Yorick
In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de afdeling QC en fungeer ik als het eerste aanspreekpunt voor de organisatie als het gaat om QC-gerelateerde zaken.

De cultuur bij Vivera is buitengewoon prettig en leerzaam. Wij zijn erg gefocust op het onderzoeken van de bronoorzaken van kwaliteitsincidenten. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar wat we op de korte termijn kunnen doen (correctieve acties), maar ook naar de lange termijn (preventieve acties). Zo leren we van elk incident en zorgen we ervoor dat het in de toekomst niet meer voorkomt.

Twijfel je om bij Vivera te komen werken? Ik heb een duidelijke boodschap voor je: “Gewoon doen! Come and join the party!